Πολιτική παράδοσης προϊόντων

Τρόποι παραλαβής προϊόντων / Έξοδα Αποστολής

Προς το σκοπό παραλαβής των παραγγελθέντων προϊόντων σας έχετε τις εξής δυνατότητες:

Α) Να παραλάβετε τα προϊόντα χωρίς επιπλέον χρέωση από το Κατάστημά μας SWAROVSKI ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως  Αρ 49 και Σαρανταπόρου γωνία, στο Περιστέρι Αττικής. Σε αυτήν την περίπτωση, απαιτείται να έχετε μαζί σας κατά την παραλαβή την αστυνομική σας ταυτότητα και τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Β) Να παραλάβετε τα προϊόντα μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών στο χώρο σας με προεξόφληση. Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα αποστολής είναι 3,50 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23%) για αποστολή εντός Ελλάδος.

Γ) Να παραλάβετε τα προϊόντα μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών στο χώρο σας με αντικαταβολή (μετρητά). Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα αποστολής είναι 5,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23%) για αποστολή εντός Ελλάδος.

Παραγγελίες άνω των 69,00 ευρώ δεν επιβαρύνονται ως προς την παράδοσή τους με έξοδα αποστολής για αποστολή εντός Ελλάδος.

Τα έξοδα αποστολής στο εξωτερικό είναι 6,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23%) ανά τεμάχιο προϊόντος.

Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας υποδεικνύετε το χώρο σας ως «διεύθυνση αποστολής προϊόντων», δηλαδή τη διεύθυνση στην οποία επιθυμείτε να σας παραδοθούν και να παραλάβετε τα παραγγελθέντα προϊόντα.

Χρόνοι Παραλαβής Προϊόντων

Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. 

Οι παραγγελίες που υποβάλλονται καθημερινές έως τις 12:00 το μεσημέρι με πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή αντικαταβολή με μετρητά, παραλαμβάνονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα για αποστολή εντός Αττικής ενώ σε 2-3 εργάσιμες για αποστολή εκτός Αττικής.

Οι παραγγελίες που υποβάλλονται καθημερινές μετά τις 12:00 το μεσημέρι με πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή αντικαταβολή με μετρητά, παραλαμβάνονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες για αποστολή εντός Αττικής ενώ σε 3-4 εργάσιμες για αποστολή εκτός Αττικής.

Οι παραγγελίες με πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης, παραλαμβάνονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημέρα πίστωσης του ποσού της τραπεζικής σας κατάθεσης για αποστολή εντός Αττικής ενώ σε 2-3 εργάσιμες από την ημέρα πίστωσης του ποσού της τραπεζικής σας κατάθεσης για αποστολή εκτός Αττικής.

Φόρτωση ...